Mis on peamine vahe soodsamatel ja kallimatel toodetel?

Meie kogemus näitab, et odav soetusmaksumus ei pruugi olla lõplik. Reoveesüsteemide ehituse juures on märkimisväärne kulutuste osa seotud paigaldusega. Näiteks võib efektiivsem väikepuhasti puhastada samasuguse koguse reovett võrdluses poole suurema mahuga puhastiga, aga paigaldusmaksumus on esimesel oluliselt väiksem, sest väiksem kaevemaht tähendab vähem aega tehnikarendile (€) ning säästu täitematerjalilt. Veidi kallim iseankurduv mahuti on lihtsam paigaldada, kui betoonplaati vajav mahuti. Betoonist ankurdusplaat on kulu ning selle transport eeldab veokit ja tõstetehnikat (€).

Tähelepanu tuleb pöörata ka kvaliteedile ja garantiile. Meie kogemus näitab, et maa all purunenud mahuti vahetusprotsess on ebameeldiv ja kulukas. Arvestage, et mahuti vahetuskulu on tihti suurem mahuti maksumusest ning rahasse on keeruline panna rikutud pinnast ja üleskaevatud muru koos vanaema mustsõstrapõõsaga.

Garantii juures tasub mõelda, kas suurejooneliselt lubatud 10-50 aastasel garantiil on ka reaalselt tagaja olemas täna ja tulevikus.